V médiích

Konference: Nežádoucí účinky vakcín a jejich alternativní léčba – 23. května 2018 v Praze na Novotného lávce

Článek převzat z webu www.poockovani.cz

23. května proběhla na pražské Novotného lávce za hojné účasti posluchačů a v úžasné atmosféře 1. konference Nežádoucí účinky vakcín a jejich alternativní léčba za účasti přednášejících MUDr. Jana Vavrečky, MUDr. Judity Hofhanzlové, Ing. Václava Hrabáka, MUDr. Ludmily Elekové, Ing. Mariána Filla, MUDr. Dagmar Komárkové a Ing. Aleše Sušického. Témata přízpěvků byly zaměřeny zejména na prevenci a léčbu následků očkování z pohledu homeopatie a tradiční čínské medicíny, klasifikaci nežádoucích účinků vakcín z pohledu konvenční medicíny a problematiku nedostatečného vědeckého výzkumu vakcín.

Věříme, že konference přinesla jak profesionálním terapeutům tak i laické veřejnosti mnoho nových poznatků a se všemi se těšíme na další ročníky. Dozvěděli jsme se mimo jiné, že poškození po očkování jsou mnohem závažnější a rozsáhlejší, než většina z nás předpokládá. Avšak pokud o těchto věcech víme a známe nástroje jak s nimi zacházet, můžeme je do určité míry eliminovat. Epidemii nežádoucích účinků očkování můžeme zastavit pouze, pokud budeme vzájemě spolupracovat a sdílet informace jak s následky po očkování nakládat.

Na stránce konference www.poockovani.cz/konference#materialy nově naleznete všechny veřejné materiály z konference ke stažení. Různým terapiím před a po očkování se budeme věnovat dále a na naše stránky budeme přidávat další informace. Proto sledujte náš facebook (www.facebook.com/poockovani) nebo se přihlašte k odebírání informací www.poockovani.cz/zpravy/newsletter.

Děkujeme všem, kteří se konference účastnili a těšíme se na další setkání

Váš tým Poočkování